Home » НОВИНИ » Радост Драганова окуця след като скиор я помете на Боровец
Радост Драганова куца с пирон в крака, след като скиор я помете и потроши в Боровец Радост Драганова куца с пирон в крака, след като скиор я помете и потроши в Боровец 3 2369 10 Май 2020, 13:10 Харесай000 Нямат край съдебните дела с участието на тв водещата Радост Драганова. Поредната й среща с магистратите в съда вероятно ще е заради предстоящо дело срещу 29-годишния софиянец Ивайло Сербезов, който й счупил крака преди 3 месеца, научи HotArena. Тъй като предаванията били записани с няколко напред, едва в края на април зрителите на „Мармалад” по Би Ти Ви забелязаха контузиите й. „Какво се случва с водещата?”, „Пребил ли я е някой, паднала ли е?”, чудеха се наблюдателни фенове на предаването. В последното издание на „Мармалад”, излъчено на 3 май, Радост се оплака, че има пирон в крака. Оказа се, че водещата като по чудо е оцеляла в жесток инцидент, докато практикува един от любимите си спортове – ските. Инцидентът в Боровец станал преди да бъде обявено извънредното положение. На 15 февруари Драганова решила да се възползва от снежната покривка в платинския курорт и отишла да кара ски. Докато се спускала по пистата „Мартинови бараки”, малко преди 19,50 ч., бившата спортистка се сблъскала с друг скиор. По време на удара пострадал десния й крак. Оказало се, че е счупен на 3 места, като най-много пострадала подбедрицата й. Веднага била повикана полиция от Самоков, а кракът на Радост бил толкова потрошен, че се наложило травматолозите да й сложат титаниев пирон в крака, за да го възстановят. Коляното на Драганова пък било закърпено с 5 шева. В местното полицейско управление започнало досъдебно производство за причиняване на средна телесна повреда по непредпазливост. При евентуално дело за причиняване на средна телесна повреда по непредпазливост, законът предвижда наказание лишаване от свобода до 1 година или поправителен труд. Според юристи обаче, ако се стигне до съд, младежът най-вероятно ще се размине с условно наказание и глоба. Твърде е вероятно двамата да стигнат до извънсъдебно споразумение, пише "Уикенд".

Радост Драганова окуця след като скиор я помете на Боровец

Нямат край съдебните дела с участието на тв водещата Радост Драганова. Поредната й среща с магистратите в съда вероятно ще е заради предстоящо дело срещу 29-годишния софиянец Ивайло Сербезов, който й счупил крака преди 3 месеца, научи HotArena.

Тъй като предаванията били записани с няколко напред, едва в края на април зрителите на „Мармалад” по Би Ти Ви забелязаха контузиите й. „Какво се случва с водещата?”, „Пребил ли я е някой, паднала ли е?”, чудеха се наблюдателни фенове на предаването. В последното издание на „Мармалад”, излъчено на 3 май, Радост се оплака, че има пирон в крака.

Оказа се, че водещата като по чудо е оцеляла в жесток инцидент, докато практикува един от любимите си спортове – ските. Инцидентът в Боровец станал преди да бъде обявено извънредното положение. На 15 февруари Драганова решила да се възползва от снежната покривка в платинския курорт и отишла да кара ски. Докато се спускала по пистата „Мартинови бараки”, малко преди 19,50 ч., бившата спортистка се сблъскала с друг скиор.

По време на удара пострадал десния й крак. Оказало се, че е счупен на 3 места, като най-много пострадала подбедрицата й. Веднага била повикана полиция от Самоков, а кракът на Радост бил толкова потрошен, че се наложило травматолозите да й сложат титаниев пирон в крака, за да го възстановят. Коляното на Драганова пък било закърпено с 5 шева. В местното полицейско управление започнало досъдебно производство за причиняване на средна телесна повреда по непредпазливост.

При евентуално дело за причиняване на средна телесна повреда по непредпазливост, законът предвижда наказание лишаване от свобода до 1 година или поправителен труд. Според юристи обаче, ако се стигне до съд, младежът най-вероятно ще се размине с условно наказание и глоба. Твърде е вероятно двамата да стигнат до извънсъдебно споразумение, пише „Уикенд“.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*