Home » РЕЦЕПТИ » Жени Марчева с комплекс от ушите си
Жени Марчева има комплекс от големи уши Жени Марчева има комплекс от големи уши 2 321 10 Май 2020, 15:18 Харесай220 Водещата на съботно-неделния блок на Би Ти Ви Жени Марчева е позната на зрителите с политическите си интервюта, но крие голям комплекс, научи „Уикенд”. 45-годишната журналистка изобщо не харесвала ушите си и ги намирала за големи и клепнали. Затова преди да застане на малкия екран, тя карала стилистите на предаването да й правят такива прически, че косата й да ги скрива. Нейни приятелки разкриха, че Жени сериозно обмисляла да си направи пластична операция, за да коригира формата и размера им.

Жени Марчева с комплекс от ушите си

Водещата на съботно-неделния блок на Би Ти Ви Жени Марчева е позната на зрителите с политическите си интервюта, но крие голям комплекс, научи „Уикенд”.

45-годишната журналистка изобщо не харесвала ушите си и ги намирала за големи и клепнали. Затова преди да застане на малкия екран, тя карала стилистите на предаването да й правят такива прически, че косата й да ги скрива. Нейни приятелки разкриха, че Жени сериозно обмисляла да си направи пластична операция, за да коригира формата и размера им.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*