Home » РЕЦЕПТИ » Джулиана Гани отслабва с ластици
Ново 20: Джулиана Гани отслабва с ластици Ново 20: Джулиана Гани отслабва с ластици 3 655 10 Май 2020, 13:16 Харесай220 Откакто се залюби с фитнес инструктора Илиян Найденов, Джулиана Гани не спира да тренира. Тя спортува дори по време на бременността си, а след раждането на сина си Давид има още 2-3 кила за сваляне. Тъй като в момента фитнес залите са затворени, тя се е заела да отслабва с тренировъчни ластици в домашни условия. Еротичният модел всеки ден показва на последователите си в социалната мрежа какви упражения прави. „Моите тренировки са бързи и лесни. Нужни са ви само ластици и 10 минути на ден, за да оформите и стегнете цялото тяло", коментира силиконовата блондинка. Тя допълва, че рядко вдига големи тежести, тъй като желае да запази женствените си форми, пише "Уикенд".

Джулиана Гани отслабва с ластици

Откакто се залюби с фитнес инструктора Илиян Найденов, Джулиана Гани не спира да тренира.

Тя спортува дори по време на бременността си, а след раждането на сина си Давид има още 2-3 кила за сваляне. Тъй като в момента фитнес залите са затворени, тя се е заела да отслабва с тренировъчни ластици в домашни условия. Еротичният модел всеки ден показва на последователите си в социалната мрежа какви упражения прави.

„Моите тренировки са бързи и лесни. Нужни са ви само ластици и 10 минути на ден, за да оформите и стегнете цялото тяло“, коментира силиконовата блондинка. Тя допълва, че рядко вдига големи тежести, тъй като желае да запази женствените си форми, пише „Уикенд“.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*