Home » ЛЮБОПИТНО » Татяна изнудвала бивш любовник с голи снимки
Татяна

Татяна изнудвала бивш любовник с голи снимки

РЕКЛАМА

Чалгаджийката Татяна със сигурност не блести с певчески талант, но може да се похвали с другия умения, които мнозина ще отнесат към категории като липса на морал и низки страсти.

В пловдивския хайлайф, клюкари още разнасят случка от любовния живот на Татяна с поредния й любовник. Достолепен бизнесмен на солидна възраст, от града под тепетата, бил пленен от чара на застаряващата фитнес маниачка.Разбира се, по всички правила на класическия сценарий, чичкото бил женен и с деца. Татяна го дарявала с ласки, но не заради любов, а заради кеш.

Човекът щедро си цакал, а тя приемала това за съвсем нормално. Докато в един момент „любовната приказка“ тръгнала към свършване защото Татяна започнала да крои планове как да разведе баровеца, тя да заеме статута на съпруга и така да си бетонира плащанията към нея.Татяна не искала да приеме факта, че ще остане без доходи, тъй като участията й са същинска катастрофа. Без да му мисли, тя заснела горещи мигове от спалнята с голия прелюбодеец – тактика за изнудване, която е много е много популярна сред шантонерките, не само у нас, а и по света.

РЕКЛАМА

Когато жертвата обявил на певачката, че има намерение да сложи край на греховната любов, тя го застреляла със снимките, уверявайки го, че ако това се случи, жена му също ще им се „наслади”. Сделката била много ясна – срещите секват, но не и паричните потоци.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*