Home » ЛЮБОПИТНО » Любо Нейков ще прави от Алекс Сърчаджиева подобие на Грета Тунберг
Любо Нейков Сърчаджиева

Любо Нейков ще прави от Алекс Сърчаджиева подобие на Грета Тунберг

РЕКЛАМА

Алекс Сърчаджиева става българската Грета Тумберг. Актрисата ще води предаване свързано с екологията в духа на „Минута е много”.

Засега всичко е само идея, но е много възможно скоро да се превърне в реален проект. А и звездата бе засечена на обяд с продуцента на бъдещото шоу Любо Нейков.

Сърчаджиева ще бъде лице на формата, ако предаването тръгне, а освен това е доказала през годините, че се справя много добре с такива предавания. Засега Сашка отказва да говори за плановете си, но Нейков бе малко по-словоохотлив.

РЕКЛАМА

„Не му е дошло времето да го обявя, но го правя, защото това е един от начините да осмислиш популярността, която имаш”, казва още актьорът.

Той от години е преследван от малки и големи заради собствената си слава и сега иска да остави нещо наистина ценно след себе си.

Иначе продуцентът не крие, че именно опитът му е дал идея да предложи на масовата аудитория подобно еко предаване. И той се надява то да се хареса на зрителите, пише „България днес”.

Освен предаването за природата, Любо май се е засилил да става и професор в НАТФИЗ. Той е получил предложение да преподава на младите студенти и е убеден, че има какво да им предложи.

Единственото, което го спира, е фактът, че графикът му е доста натоварен. „Тъй като съм много зает, не искам да лъжа никого, най-малко студентите, а самият професор Станислав Семерджиев”, казва още Нейков по повод поканата на ректора на театралната школа.

„Защото утре ще съм зает, на другия ден–болен, на третия–на снимки. Да бъдеш на лекция е най-важното за един студент”, убеден е бъдещият професор Нейков.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*