Home » ЛЮБОПИТНО » Криско се налива по случай раждането на бебето, а Тото дори не призна, че е станал баща!
Криско и Тото станаха бащи
Криско и Тото станаха бащи

Криско се налива по случай раждането на бебето, а Тото дори не призна, че е станал баща!

РЕКЛАМА

В съботния следобед двама звездни татковци се сдобиха с бебенца от своите половинки – рап и поп певците Тото от „СкандаУ“ и Криско. Новоизлюпените млади бащи обаче имаха съвсем различен подход по отношение на появата на новите членове в семействата им, видя HotАrena.

Криско по принцип почти винаги се е въздържал да разкрива и коментира личния си живот, но този път избра да се похвали шумно в социалните мрежи, че „бати вече е станал тати“. Всъщност откакто половинката му Цвети е бременна, като че ли езикът на Кристиян Талев по темите за най-съкровените събития от живота му се е развързал. От новината, че чакат бебе дори си направи ПР, с който промотира последното си парче „Да или не“. Криско бе попитан десетки пъти в ТВ предавания дали ще става баща, но той отсичаше, че скоро излиза новата му песен и отговорът се крие в клипа й – в края на видеото Цвети си показа наедрялото коремче и така потвърдиха, че вестите са верни. Малко по-късно двойката си направи и фотосесия, в която акцент бе големият корем на гаджето на хитмейкъра.

Вчера рапърът пък си пусна серия от сторита в Инстаграм, в които показа простотията си – дере гърло заедно със свои приятели и куфеят, докато се возят в автомобил. Никаква солидарност с това, че в същия момент любимата му се възстановява в болнично легло след 9 не особено леки месеца. Единствената тайнственост около раждането е полът на бебето – само семейството и приятелите на двойката знаят какъв е.

РЕКЛАМА

Коренно различно бе отношението на Тото от „СкандаУ“, който вчера също се сдоби с бебок, но избра да запази съкровения момент за себе си, за Кристин и близките им. Рапърът все още не е обелил нито дума за щастливото събитие. Дори когато е разбрал новината, е бил на участие и е имал възможността да я изкрещи на микрофона. Но не го е направил, което е много по-достойно. Тото остана верен на себе си и на честите си твърдения в интервюта, че в понятието „личен живот“ водеща е именно думата „личен“, затова в медийни разговори е отговарял предимно на запитвания, свързани само с музикалното му творчество. Не е учудващо, че се опита да не обременява бременността на Кристин с публичност, въпреки че темата многократно бе повдигана и от феновете му в социалните мрежи, и в тв предаванията.

И към днешна дата най-достойният пример по веригата „звездите и техните деца“ си остава Азис. Вече цели 12 години медиите не знаят как изглежда дъщеричката му, тъй като той не я е набутвал по никакъв повод в публичното пространство. Благодарение на това никой не е писал в жълтите медии или казал лоша дума по адрес на тийнейджърката Рая, нито пък я следят папараци, обезпокоявайки личното й пространство.

Много са случаите, в които ВИП-ове продадоха първите снимки на децата си срещу евтини сензации в списания и вестници. Тенденцията става все по-смела в наши дни – семейството на Алекс и Дани Петканови, например, държаха в течение почитателите си както с всички детайли около бременността на моделката, така и за периода след нея. Бебето Габриел дори има Инстаграм профил от първия си ден на този свят и вече може да се похвали с куп снимки в нета и над 100 000 последователи. Някои твърдят, че обременяват детенцето с публичност поради маркетингови цели.

Бъдещите родители Теа Минкова и актьорът – хирург Наум Шопов също вървят по техните стъпки и снимат видеа за бременността на красавицата, които качват в YouTube. Теа дори детайлно обяснява с какво се храни, какви добавки пие и в кой етап какви неразположения изпитва. Двамата дори разкриха пола на бебето (момиче) доста по-рано от очакваното.

Потребителите в мрежата са разединени кое е по-правилно – звездите да пазят ли децата си от публичността или да ги показват. Едно е сигурно – Интернет средата въобще не е здравословна и безопасна за мъниците, но пък би им донесла финансови дивиденти след време и родителите им са напълно наясно с плюсовете и минусите и на двата аспекта.

hotarena.net

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*