Home » НОВИНИ » Стана ясно от какво е починал 28-годишният Иван, който изчезна край Варна!
Стана ясно от какво е починал 28-годишният Иван, който изчезна край Варна!
Стана ясно от какво е починал 28-годишният Иван, който изчезна край Варна!

Стана ясно от какво е починал 28-годишният Иван, който изчезна край Варна!

Стана ясно от какво е починал 28-годишният Иван, който изчезна край Варна!

Младият мъж Иван, който изчезна преди седмица и беше открит до бивше военно поделение край Варна, се е обесил.Аутопсията показала по категоричен начин, че 28-годишният мъж се е самоубил. Клонът, на който завързал въжето, обаче се прекършил и при падането се счупили няколко ребра на Йорданов.

Тежката травма е настъпила след смъртта на Иван и той е починал още на примката!

Травмата е настъпила след смъртта на Иван, информират от МВР и съдебна медицинa.В хода на разследването станало ясно, че той е бил дрогиран, когато е звънял на баща си, като първоначално го помислил за леля му, после задавал въпроси за видеокасетка от детството му.Иван изчезна мистериозно, след като отиде в района на изоставеното военно поделение край варненското село Любен Каравелово. Там бил на палатка със свои приятели.

Затворена група от 150 души е била на горското парти

Те се уговорили в затворена група във „Фейсбук“ да си направят парти в изоставената казарма. Бащата на Йорданов се притеснил от среднощното неадекватно обаждане на сина си и подаде информация на разследващите да започне издирване.Беше споменато още, че младият мъж пратил координати на родителя си. Въпреки издирването обаче десетки полицаи и доброволци не го намериха до понеделник вечерта.

Жител на Любен Каравелово попаднал на тялото, след като се връщал от гората. Там събирал дърва за зимата.Тъй като познал младежа от снимките по медиите, той незабавно казал първо на кмета, а на свой ред звъннал на 112.На място незабавно пристигнал екип криминалисти, които започнали оглед.

При първоначалната проверка по тялото нямало никакви следи от насилие. Чак аутопсията показала, че той се е обесил, а вече след като издъхнал тялото натежало на клона и се строполило на земята.Според местни хора в изоставеното поделение около 150 младежи са си организирали купон сред природата. Местни разказват, че миналата година са чували силни звуци от такъв купон, а после виждали младежи в леко неадекватно състояние.

източник: blitz.bg

Facebook Comments
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*